Inbraakbeveiliging

Inbraaksysteem Ieper  Inbraaksysteem Poperinge  Inbraaksystemen Ieper Inbraaksystemen Poperinge alarmsysteem Ieper alarmsysteem Poperinge alarmsystemen Ieper alarmsystemen Poperinge Draadloos alarmsysteem Ieper draadloos alarmsysteem Poperinge Draadloze alarmsystemen Ieper draadloze alarmsystemen Poperinge camerabewaking Ieper camerabewaking Poperinge Alarm Ieper alarm Poperinge Videofonie Ieper Videofonie Poperinge Videofonie Ieper Videofonie Poperinge Langemark Poelkapelle Passendale  alarmsystemen Roeselare Zonnebeke  alarmsystemen Veurne de kust Jablotron Risco alarmsystemen West Vlaanderen alarmsystemen Veurne Elverdinge Proven Watou Westouter Heuvelland Diksmuide Torhout Koksijde Middelkerke.Camerabewaking RoeselareInbraakbeveiliging:

Onze manier van werken is hieronder beschreven:


Stap 1: Conceptie van het systeem.

Na contactname met de klant komt Securyp ter plaatse om de situatie te bespreken.

Er wordt een risico-evaluatie opgemaakt en na overleg wordt een voorstel opgemaakt.

Een belangrijk aspect in beveiligen is het voorkomen van valse alarmen. Daarvoor is een professionele begeleiding een niet te onderschatten voordeel.

Een goed beveiligingssysteem bestaat uit volgende onderdelen:


  1. Een elektronische centrale:

Dit is eigenlijk het hart van de installatie dat liefst verborgen opgesteld staat en het ganse systeem aanstuurt.

  1. Detectoren:

Dit zijn de sensoren die een ongeoorloofde indringing in het pand of een poging daartoe vaststellen.

Hierbij is er de keuze tussen:

  • perimetrische detectoren: Deze contoleren vooral de wanden, deuren en vensters. Voorbeelden hiervan zijn magneetkontacten, glasbreukdetectoren, trildetectoren.
  • Ruimetedetectie hiermee wordt de ruimte binnenin bewaakt. Zodra er beweging is in het lokaal zal er detectie zijn. De meest geschikte detectoren hebben een dubbele technologie: passief infrarood gecombineerd met µwave om valse alarmen wegens bv. tocht of warmtebronnen te voorkomen.
  • puntdetectoren: Hiermee beveiligt men één bepaald voorwerp, bv. een safe, een schilderij.
  1. Eén of meerdere klavieren:

Hiermee bedient de gebruiker het systeem.

Securyp biedt U eenvoudig te bedienen systemen, die qua vormgeving stijlvol ingepast kunnen worden. 

  1. Communicatie bij een alarm::

Naast het klavier is er ook communicatie mogelijk bv.via de vaste telefoonlijn of via een GSM module. Eveneens kan het systeem van op afstand in- of uitgeschakeld worden.

Een applicatie voor het bedienen met smartphone is eveneens mogelijk.  Aansluiting aan een melkamer behoort eveneens tot de mogelijkheden.

  1. Eventueel buitensirene met flitslicht.

Veelal is een sirene een opvallend lelijk gedrocht.

In ons leverprogramma hebben we heel stijlvolle uitvoeringen of zelfs een volledig onzichtbare uitvoering.


Stap 2: Installatie.

De manier van installatie wordt in overleg bepaald. Wordt er gekozen voor een bekabeld of draadloos systeem? Wordt er in opbouw of inbouw gewerkt? Wordt er een deel van de installatie door de eigenaar uitgevoerd?

Iedere keuze heeft zijn technische voor-en nadelen en wordt best geval per geval besproken.


    Voor specifieke info i.v.m. draadloze componenten: klik op onderstaande links:


Draadloos Jablotron/

Draadloos Ajax


Stap 3: In gebruikname van het systeem:

Securyp programmeert het systeem en begeleidt de gebruiker bij de indienstname.  Omdat het uitgangspunt van onze systemen gebruiksvriendelijkheid is, verloopt dit steeds vlot en kan het systeem heel vlug operationeel worden.Stap 4: Nazorg en onderhoud:

Voor Securyp stopt het niet na de ingebruikname. Aarzel niet om ons te contacteren voor vragen of een gebruikersprobleem.

De wetgever stelt eveneens dat een beveiligingssysteem onderworpen moet worden aan een jaarlijks onderhoud. Gezien wij de installatie verzorgd hebben, zijn wij eveneens de beste partner om in te staan voor dit onderhoud.

Dit bestaat uit een algemene controle van het systeem, het inwendig reinigen van de detectoren en de contole van de batterijen die zorgen voor de autonomie van het systeem bij een netspanningsonderbreking.